Blog

Ik groeide zelf van ploetermoeder naar vrouw meer in balans. In deze blogartikels geef ik graag tips om in contact te komen met het verloren vrouwelijke in jou, zodat je van daaruit je plek in de wereld kunt vormgeven.

Verloren in “veelheid”

…je kunt je niet inbeelden mama wat je allemaal ziet op feestjes zegt mijn puberdochter, die zichtbaar moeite heeft om om te gaan met verveling na de examens, de feest-afscheidsweek en nu het zwarte gat en twee dagen haar vrienden niet zien… Heb je last van het zwarte gat vraag ik? Huh? Het zwarte gat komt na een intense periode van bezig zijn dan weet je niet wat te doen met je vrije tijd…

Lees meer

Come and join us…

De finale van onze workshops komt eraan op 23 mei. “Balans in de wereld” Ben er meer en meer van overtuigd dat werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling dé druppel is die veel in je omgeving kan bewegen. Stilaan bewegen wij van de homo sapiens naar de homo luminus, met vallen en opstaan. En toch zie je het bewegen.

Lees meer

“Liefde in balans” in de zondagsmis

Uw aanwezigheid hier is heel hoopgevend voor de ouderen zei ik tegen mijn dochter die met mij meeging naar de zondagsmis. Ik zou kunnen zeggen dat ze met mij mee was om mij plezier te doen…. Het zou ook kunnen…dat ze meekwam omdat ik beloofde nadien naar de beste pizzeria van Tervuren te gaan.

Lees meer

Van ploetermodel tot meer balans

Wat is het ploetermodel en hoe geraken we eruit…? Ploeteren is gevangen zijn in allerlei “moetens” van verwachtingen van zelf, relatie en gezin, de omgeving en het werk. We ondergaan ons leven, alsof iemand anders het zo bepaald heeft en wij het slachtoffer zijn van een strijd om ons hoofd boven water te houden.

Lees meer

Wat willen vrouwen?

Op vrouwendag vorige week kwam ik die vraag overal tegen en het deed me denken….Is er nog iets collectief wat vrouwen wensen?

Lees meer

De wintermaand januari

Januari is zo’n maand waar ik veel mensen hoor spreken over wintermoeheid, winterdipje, soms zelfs winterdepressie, na de drukke pre-kerst maanden en de verwachtingsvolheid die hierbij hoort…

Lees meer

Coming…5 inspiratieavonden “liefde in balans”!

In januari gaan we van start met 5 inspiratieavonden rond het gelijknamige boek “de liefde in balans”. Laat u verleiden door onze kennis en ervaring met dit thema en ga met praktische tools én meer in balans naar huis!

Lees meer

Welkom op de nieuwe site!

Binnenkort komen hier de blogberichten. Schrijf gerust al in voor de nieuwsbrief!

Lees meer

Blijf op de hoogte

Tips voor meer balans in je mailbox? Abonneer je hier:

*verplicht veld


Info

Een evenwicht tussen het mannelijke en vrouwelijke in jou is de sleutel tot meer balans en vrijheid. Met deze test voor vrouwen (5 min.) ontdek je hoever jij staat in dit evenwicht. In mijn boek staat de uitgebreide versie, voor mannen en vrouwen.

Doe de test

Blog

Ik groeide zelf van ploetermoeder naar vrouw meer in balans. In deze blogartikels geef ik graag tips om in contact te komen met het verloren vrouwelijke in jou, zodat je van daaruit je plek in de wereld kunt vormgeven.