Solidair met vrouwen uit balans

Ik wil het vrouwelijke maatschappelijk zichtbaar maken en zo bijdragen aan meer balans in de wereld. Om nog meer vrouwen te bereiken en op weg te zetten naar balans, ben ik altijd op zoek naar partners die ook tijd of geld willen investeren.

Solidair als mentor

Je bent je voluit bewust van je vrouwelijk bewustzijn en staat met beide voeten in de wereld. Je hebt al geïnvesteerd in je persoonlijke ontwikkeling en bouwde zo een netwerk van coaches en trainers op. Kortom, je bent een nieuwe alfavrouw of -man. Als mentor wil je andere vrouwen begeleiden naar meer balans in hun leven. Je bent bereid een deel van je opbrengst af te staan aan het solidariteitsfonds.

Solidair als mecenas

Vind je dit een zinvol of inspirerend project en wil je graag financieel bijdragen aan het solidariteitsfonds? Dat kan door een vrije bijdrage te storten op rekeningnummer BE34 0017 4074 1990 met vermelding ‘Liefde in balans’ of een aantal boeken te kopen voor je netwerk. De opbrengst van het boek gaat integraal naar dit fonds.

Met het solidariteitsfonds willen we de levenswetenschappen promoten en maatschappelijk integreren. Het doel? Het herstel van het evenwicht tussen denken en voelen, tussen lichaam en geest, tussen levens- en natuurwetenschappen. We willen zo het vrouwelijke in de maatschappij zichtbaarder maken en in balans brengen met het mannelijke.

Solidair als meedenker

Wil je meedenken met nieuwe alfavrouwen (en later ook -mannen) uit allerlei sectoren over hoe we de balans kunnen herstellen? Ben je geïnspireerd? Heb je suggesties voor andere projecten? Dan ben je van harte welkom om mee te denken. Vanaf november organiseer ik samen met Eva Pareyn, docente Self Management aan de Erasmushogeschool, inspiratieavonden rond ‘vrouwen in de wereld’.

Overweeg je om deel uit te maken van dit netwerk?

Herken je je in één van deze profielen of wil je ons op een andere manier steunen? Geef me dan een seintje voor een vrijblijvend gesprek om samen te werken.

Stuur een mailtje