Mentoring voor vrouwen uit balans

Stel je voor dat je balans brengt in jezelf, je relaties en je leven. Dat is het doel van mijn mentoring. Je bijdrage gaat voor een deel naar een solidariteitsfonds waarmee we het vrouwelijke in de maatschappij zichtbaarder willen maken.

Herken jij jezelf hierin als vrouw?

  • Jullie zijn tweeverdieners en dat vergt veel van jou. Je blust voortdurend brandjes, houdt net je hoofd boven water en sleurt je relatie mee. Je zit in ademnood en hebt geen tijd of geld om iets voor jezelf te doen.
  • Je partner is kostwinner en jij zorgt voor huis en kind. Je bent dankbaar dat dat kan, maar brengt zelf weinig of geen geld binnen en vindt het daardoor moeilijk om te investeren in jezelf. Ook al voel je dat dat nodig is.
  • Je hebt al even geen relatie meer en vindt niet de juiste partner. Dus ploeter je voort, al heb je het gevoel dat je in cirkels draait. Je worstelt met je carrière, (misschien) de zorg voor je kinderen en (vooral) je emoties.

Het kan anders.

Stel je voor dat je je leven in balans krijgt en je relaties en leven in beweging brengt naar meer evenwicht. Zoals een druppel in het water valt en steeds wijdere rimpels creëert.

Kan dat van vandaag op morgen? Nee, er zijn geen quick fixes. Is het mogelijk? Zeker.

Karen luistert naar je verhaal. Ze is enthousiast, zeer betrokken en doelgericht. Ze spiegelt en confronteert je om na te denken waardoor je tot verrijkende inzichten komt. Ze leerde me om mijn focus te bepalen en zo werd het voor mij steeds duidelijk waar ik naartoe wilde. Soms confronterend, maar zeker lonend! – Rachida El-Abbd, choufmoi.be
Een tijdje geleden ging ik door een moeilijke periode en via via kwam ik bij Karen terecht. Ze luisterde en hielp me om alles op een rijtje te zetten en terug structuur te brengen. Dankzij haar inzichten en tips kreeg ik terug een positieve kijk op het leven, werd ik emotioneel sterker en pakte ik mijn problemen aan. Vandaag heb ik het gevoel dat ik mijn leven terug in handen heb. – Bea Borgers, rentaBXLpicture.be
Ik zat verstrikt in de ratrace en probeerde te voldoen aan de verwachtingen van mijn omgeving. Karen liet me inzien dat mijn mentale uitputting een signaal was. Ik leerde mijn innerlijke stem vertrouwen en ernaar handelen. En ik ontdekte dat ik een zacht iemand ben, per toeval verzeild in een harde sector. Dat veranderde veel. Vandaag doe ik een job die fantastisch bij mij past en ga ik trouwen! – Anne Moermans

Groei stap voor stap naar balans

Als mentor begeleid ik vrouwen naar meer balans. Daarbij bouw ik op mijn loopbaan als ICF-gecertificeerd coach, op ervaring uit mijn leven en dat van vele klanten en op mijn kennis uit de levenswetenschappen. Waar nodig stuur ik je door naar bewezen partners die een helend effect hadden op mezelf, klanten of collega’s op een vergelijkbaar moment.

Mentoring is een traject samen met mij waar wij voortdurend afstemmen op wat jij nodig hebt. We spreken regelmatig af of horen elkaar via Skype of e-mail. Samen bepalen we hoe intens we samenwerken.

Waarom vrouwen me inschakelen als mentor

  • Pionier | Ik groeide naar meer balans in mijn leven en relaties met veel vallen en opstaan, en begeleidde tal van vrouwen hierin. Die kennis en ervaring wil ik aan jou doorgeven zodat jij je weg met minder moeite kan bewandelen.
  • Solidariteit | Jouw bijdrage vloeit voor een deel terug naar het solidariteitsfonds waarmee we het vrouwelijke in de maatschappij zichtbaarder willen maken. Zo help jij jezelf én andere vrouwen.
  • Mentor voor vrouwen | Ik ben erkend en gecertificeerd coach, maar kies er bewust voor om jou te mentoren van vrouw tot vrouw. Ik ga de hele weg met jou mee, inspireer, daag uit en spiegel jou. Heb je onderweg extra hulp nodig, dan verwijs ik je door naar de juiste partner.

Overweeg je mentoring?

Tijdens een vrijblijvend gesprek – eventueel via Skype of telefoon – tasten we af of het tussen ons klikt en of ik jou als mentor meerwaarde kan bieden.

Contacteer mij

Laat je sponsoren

Wil je je graag laten mentoren naar meer balans, maar ontbreekt het jou aan financiële middelen? Dan kan je je misschien laten sponsoren door het solidariteitsfonds.

Stel je kandidaat