Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

4 april @ 08:30 - 10:30

€25

Er loopt iets fout. Maar wat? Veel mensen zitten vast in het ploetermodel. Ze werken (te) hard om recht te blijven in de ratrace en alle ballen – job, huishouden, relatie – in de lucht te houden. Ze kampen met zuurstofnood en hebben nauwelijks tijd voor zichzelf en hun relatie(s).

Overal rondom ons vallen er slachtoffers van dat samenlevingsmodel, bij vrouwen én mannen. Een aantal welvaartsverschijnselen als burn-outs, de vele gebroken relaties en overprikkelde kinderen zijn een indicatie dat onze samenleving uit balans is. We zijn iets verloren, maar wat?

Stel je eens voor… dat je erachter komt dat veel behoeftes en verwachtingen die je tijd en energie kosten, niet van jou komen? Dat je ze cadeau kreeg van vorige generaties of de tijdsgeest die jou mee vormde? Dat je beseft dat je je daarvan kan losmaken en dichter kan komen bij jezelf en wat jij écht nodig hebt? Wat een bevrijding zou dat zijn?

Deze workshop is een gids naar de verloren kennis van mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten, als hulpbron voor meer balans. Met een aantal praktische tools leidt Karen Kelchtermans je naar meer balans in jezelf.

Inschrijven kan tot en met woensdag 27 maart 2019.
Kosteloos annuleren kan tot en met woensdag 27 maart 2019.

Inlichtingen

Heidi Janssen (heidi.janssen@pxl.be)

Doelgroep

Werkende vrouwen en mannen die het gevoel hebben dat ze aan het ploeteren zijn.

Begeleiders

Karen Kelchtermans

ICF-coach en auteur van het boek Liefde in balans
Karen groeide zelf van ploetermoeder naar een vrouw meer in balans, met vallen en opstaan. Ze ging aan de slag met haarzelf en voelde het grote effect in haar relatie, gezin en omgeving. Ze past deze inzichten ondertussen met succes toe in haar praktijk. Het boek van Karen zal ook te koop zijn na afloop van de workshop.

Eva Pareyn

Systemisch coach en docente aan de Erasmushogeschool. Medebegeleider van de vijfdelige reeks inspiratieavonden rond het boek “liefde in balans”.

Gegevens

Datum:
4 april
Tijd:
08:30 - 10:30
Kosten:
€25
Website:
https://www.pxl.be/Pub/Home/Agenda/Congress-Agenda/Ploetermodel-of-meer-balans.html?root=congress

Locatie

Hogeschool PXL
Elfde-Liniestraat 24 (Gebouw D)
Hasselt, 3500 België
+ Google Maps

Organisator

PXL-Congress
Telefoon:
+32 11 77 55 55
E-mail:
pxl@pxl.be
Website:
https://www.pxl.be