Coming…5 inspiratieavonden “liefde in balans”!

Vanaf Januari is het zover! Schrijf je snel in, er zijn nog enkele beschikbare plaatsen

Eva Pareyn, met wie ik de Yin-Yang test opstelde, en ik creëerden voor jullie 5 inspiratieavonden rond het thema “de liefde in balans”. We vertellen vanuit onze ervaring als coaches en mijn expertise als auteur van het gelijknamige boek.

De balans in jezelf: donderdag 17 januari 19.30u-22u, Tervuren

Hoe verhouden de mannelijke en vrouwelijke pool zich in jou? Ben je enkel met expansie en resultaatgerichtheid bezig of maak je ook tijd voor introspectie? Welke zijn jouw hulpbronnen om in te zetten in het vergroten van je m/v balans?

De balans in je relatie: donderdag 21 februari 19.30-22u, Tervuren

We zijn ervan overtuigd dat we contact nodig hebben met onze vrouwelijke én mannelijke kwaliteiten om balans te ervaren in onze relatie. In de ratrace lopen we onszelf en onze behoeften vaak voorbij. Dan kruipen we in ons hoofd. Vandaar is het moeilijk om emotionele verbinding te maken met onze partner. Die frustratie van geen-verbinding uit zich vaak in strijd. Wat zijn onze hulpbronnen en hoe blijf je daaruit?

De balans in je gezin: donderdag 21 maart 19.30-22u, Tervuren

We willen zo graag dat onze kinderen voldoen aan ons ideaalbeeld. En is dat ook wat zij willen? Luisteren wij voldoende naar hun wensen, of passen onze kinderen zich aan onze wensen aan? Hoe herkennen we dat? Hoe zit een gezin systemisch in mekaar? Hoe sluit het schoolsysteem aan bij het geëvolueerde bewustzijn van onze kinderen? Wat zijn onze hulpbronnen om hier als ouder/opvoeder mee om te gaan?

De balans op het werk en in je vrije tijd: donderdag 25 april 19.30u-22u, Tervuren

We zitten vaak gevangen in een ratrace op automatische piloot, in ons werk en onze vrije tijd. Onze To Do-lists zijn eindeloos. Durven we bewust ruimte voor reflectie in te lassen en wit in onze agenda te laten, zowel thuis als op het werk? Hoe stellen we grenzen, en blijven we in contact met onze vrouwelijkheid? Wat zijn onze hulpbronnen?

De balans in je omgeving en in de wereld: donderdag 23 mei 19.30-22u, Tervuren

Als we de wereld bekijken vanuit een holistisch standpunt, dan zien we een duidelijk overwicht van de mannelijke waarden in het Westerse model: doel en actie gerichtheid, ‘image building’, competitiviteit, daadkracht …
Het zijn termen die wij maatschappelijk met “succes” associëren. Het is het ideaal geworden voor vele mannen en vrouwen.
Dit overwicht uit zich volgens ons in het ploeteren, het-is-nooit-genoeg, burn outs, depressies, welvaartsziekten…
Welk steentje kunnen wij als vrouwen bijdragen in onze kleine of grote omgeving? Wat zijn onze hulpbronnen?


Deel op